Madraci sa đepičastom jezgrom - CROWN

Cijena:
850KM
Akcijska cijena:
680KM

Artikal je dostupan u dimenziji 160x200 cm

Boja
-
Materijal

Madrac Crown

naša jedinstvena pjena od lateksa odmjerava vaše tijelo, prilagođava se obrisima i ne stvara kompresiju. Madraci napravljeni od Latex materijala pomažu vam da imate ugodnije iskustvo spavanja podjednako raspoređujući pritisak cijelog madraca dok spavate. S dodatnim slojem HR pjene za udobnost, Crown madraci dizajnirani su s profinjenom elegancijom i klasičnim luksuzom.
Herculean opružni sustav nudi dvostruko više opruga od ostalih madraca. Odnosno, 180 Herculesa izvire na kvadratni metar. Madrac je dizajniran tako da omogućuje protok zraka. Težina tijela je ravnomjerno raspoređena duž madraca, a pritisak koji madrac stvara na tijelu je smanjen. Što je veći broj opruga u madracu, to je veći i njihov broj koji dolazi u kontakt s tijelom i pruža mu idealnu anatomsku i ortopedsku potporu u svakom položaju. Ima duži vijek trajanja od ostalih madraca. Ovaj madrac, zbog velikog broja opruga, može podnijeti različite vrste pritiska na tijelo.

 

 

01
Prijevoz

Nudimo usluge prijevoza besplatno do 30 km a sve iznad se naplacuje posebno.

02
Usluge montaže

U cijeni proizvoda nisu uključene usluge montaže,cijena ovisi o proizvodu. Za više informacija pošaljite nam upit ili nas kontaktirajte putem telefona.