Cijena / na upit
Dostava u krugu od 30km je besplatna.

Kategorija

Materijal

Veličina:

65x50 / 75x60

Odaberi boju:

Color
  • Vanjska pamučna navlaka u kombinaciji sa pamučnim vlaknima
  • Punjenje od mekane silikonske kuglice u vlastitoj navlaci za visok nivo udobnosti
  • Za osobe koje preferiraju jastuke klasičnog oblika
  • Vanjska navlaka sa patent zatvaračem periva na 40°C

 

Jastuk MojSan Pamuk je klasični jastuk sa vanjskom navlakom od 100%-tnog pamučnog platna, proštepanom, također, čistim pamučnim slojem sa unutrašnjom navlakom punjenom mekanom silikonskom kuglicom. Periva navlaka na 40°C sa patent zatvaračem garantira vrhunski higijenski ambijent spavanja. Ukoliko preferirate jastuke u klasičnoj formi, jastuk Moj San Pamuk je pravi izbor za Vas. Ovaj jastuk nudimo u dvije dimenzije 65x50 i 75x60.

Periva navlaka sa patent zatvaračem punjena nježnim PES vlaknima

Jastučnicu ovog jastuka možete prati na temperaturi od 40°C. Potrebno je izvaditi unutricu jastuka koja je zasebni dio i sastoji se od pamučne tkanine punjene PES mekanim vlaknima. Osnovna karakteristika silikonske kuglice je trajni volumen tako da brige o tome da će se jastuk slijepiti možete ostaviti po strani. U savremenoj proizvodnji jastuka silikonska kuglica je našla svoju primjenu i zbog svog antialergijskog svojstva da teže apsorbira grinje nego drugi materijali.

 

Pamučna navlaka jastuka 

Pamuk, kao prirodni materijal koji je korisšten u proizvodnji ovog jastuka ima svojstva da apsorpcijom vlage i do 30%, čini okruženje spavanja suhim te spriječava prekomjerno znojenje. Jastuk Moj San Pamuk se zbog tog svojstva može preporučiti osobama osjetljivim na potencijalne probleme ovog tipa. Vanjska navlaka ovog jastuka je izrađena od čiste pamučne tkanine, štepana je sa slojem pamučnim vlakana, doke je unutarnja navlaka ovog jastuka također izrađena od sloja pamučnog platna. 

Punjenje:

  • mekana silikonska kuglica
  • unutarnja navlaka od 100% pamučne tkanine

Vanjska navlaka:

  • visokokvalitetna 100% pamučna tkanina 
  • pamučna vlakna